17 mei: Nisrine Sahla (NOS) in eerste webinar van vernieuwde TalkZ. Praat mee of kijk mee!

Tijdens het eerste webinar op ons vernieuwde onlineplatform TalkZ gaat #UseTheNews in gesprek met Nisrine Sahla, NOS-redacteur Europese Unie en België en voormalig verslaggever bij NOS Stories. 

 

Met de Europese verkiezingen in het vooruitzicht zijn we benieuwd hoe je dit soort onderwerpen journalistiek vertaalt naar jongeren. Wil je meepraten? Vragen stellen? Jongeren ontmoeten. Of gewoon luisteren en inspiratie opdoen? Join in!

 

Het webinar is op vrijdag 17 mei om 16.00 uur onder leiding van Brechtje de Lange en Milou Vollebregt. Het duurt ongeveer 45 minuten.

 

TalkZ

 

TalkZ is ons leuke onlineplatform rondom alles wat te maken heeft met jongeren en nieuws. Het is een plek op Discord voor nieuwsmakers om in gesprek te komen met elkaar en ook vooral met jongeren en andere experts. 

 

Ons jongerenteam de NewsZees is er uiteraard ook te vinden, net als de laatste postings op onze socials.

 

Met deze link kom je op onze Discord-server waar ook de webinars te volgen zijn. 

 

Nieuw bij Discord? Hier staat een korte handleiding om je weg te vinden. Als je wilt zijn waar ook jongeren zijn, is het soms even wennen aan een nieuw platform, maar geloof ons, het is niet moeilijk!

 

We hopen jullie te zien op 17 mei om 16.00 uur! Gewoon inloggen! Welkom!

Over de auteur

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Interessant? Wil je meer weten of met #UseTheNews in contact komen? Of partner worden? Stuur een mailtje naar team@usethenews.nl.

Scroll naar boven