Fleur (OOG TV): media moeten creativiteit jongeren juist omarmen

“Heel veel creatieve ideeën van jonge mensen worden vaak gelijk afgewezen omdat het niet hoort in het straatje van hoe we het altijd hebben gedaan.”

 

Journalist Fleur Middel (21) werkt voor OOG TV en ze is heel enthousiast om haar mening over journalistiek en jongeren met onze redacteur Milou te delen. Zo is de tweede aflevering van onze podcast-serie, waar we jonge journalisten aan het woord laten over hun vak, tot stand gekomen. Je hoort wat er volgens Fleur in journalistiek moet veranderen om jonge generaties beter te bereiken.

 

Ze gelooft vooral in meer ruimte voor creatieve ideeën van jonge mensen en meer ruimte voor hen om te laten zien wat ze kunnen. Want ze kunnen het wel!

 

 

“Ik vind dat er best wat meer ruimte mag komen voor de wat meer creatieve ideeën, wat meer out-of-the-box-denken, want dat trekt jongeren ook aan.”

 

“Je kan niemand beter krijgen om een doelgroep te trekken als de doelgroep zelf. Jongeren zijn de enigen die weten waar ze echt over praten als het gaat om jongeren, want ze zijn het natuurlijk zelf. Dus ik denk, geef ze wat meer vertrouwen en laat ze maar ook gewoon stunten, dat hebben ze bij mij ook gedaan.”

Beluister de #UseThe News Podcast met Milou Vollebregt over op Spotify.

Over de auteur

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Interessant? Wil je meer weten of met #UseTheNews in contact komen? Of partner worden? Stuur een mailtje naar team@usethenews.nl.

Scroll naar boven