Roos Smetsers

Scholieren zijn in de meeste gevallen nog niet cynisch, lekker direct, hebben er geen moeite mee om hun mening nog aan te passen of aan te scherpen en denken idealistisch.”

 

Ik werk nu meer dan 10 jaar met middelbare scholieren en ze blijven me positief verrassen. Als je écht met ze in gesprek gaat, dan vertellen ze je eerlijk en open over hun gedachten en hoe ze in het leven staan. In gesprek gaan en echt naar ze luisteren, dat is nog niet zo makkelijk heb ik gemerkt.

 

Het betekent dat je als volwassene (en dan bedoel ik iedereen vanaf een jaar of 30) je eigen ideeën over hoe de wereld werkt aan de kant moet zetten. Scholieren zijn in de meeste gevallen nog niet cynisch, lekker direct,  hebben er geen moeite mee om hun mening nog aan te passen of aan te scherpen en denken idealistisch.

 

De aanpak van Scholieren.com

 

Ik denk dat we daar allemaal veel inspiratie uit kunnen halen. 

Over de auteur

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Disclaimer: #UseTheNews behoudt zich het recht voor om aangeleverde teksten in te korten of indien nodig niet op te nemen. We houden discussies ook graag respectvol. Redactie #UseTheNews TalkZ: team@usethenews.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven