Zet in je agenda! 25 juni om 15.00 uur: TalkZ met De Marker (BNNVARA)

In deze editie van TalkZ spreekt #UseTheNews met jonge journalisten Gijs en David van het BNNVARA-platform De Marker. Dagelijks maken zij op TikTok en Instagram nieuws voor jongeren met nieuwsoverzichten, achtergrondverhalen, factchecks en opiniestukken. Hiermee laten ze een eigen geluid horen. We zijn benieuwd naar hun visie op opinie en in hoeverre jongeren gehoord worden in de journalistiek. In ongeveer 45 minuten vragen we ze het hemd van het lijf.

 

Wil je meepraten en vragen stellen? Of gewoon luisteren en inspiratie opdoen? Iedereen is welkom: of je nou student bent, journalist of op een andere manier affiniteit hebt met het onderwerp. Join via Discord!

 

TalkZ

 

TalkZ is ons nieuwe platform op Discord waar nieuwsmakers, jongeren – zoals onze NewsZees – en andere experts in gesprek gaan over alles wat te maken heeft met jongeren en nieuws. Ook blijf je via dit kanaal op de hoogte van ons laatste nieuws en volg je hier onze webinars. Met deze link kom je op de server!

 

Nieuw bij Discord? Hier staat een korte handleiding om je weg te vinden. Als je wil zijn waar de jongeren zijn, is het misschien even wennen aan een nieuw platform. Maar geloof ons: het is niet moeilijk!

Hopelijk zien we jullie op 25 juni om 15.00 uur!

Over de auteur

Deel deze pagina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Interessant? Wil je meer weten of met #UseTheNews in contact komen? Of partner worden? Stuur een mailtje naar team@usethenews.nl.

Scroll naar boven